4Hands Handtherapie

Jouw handen, onze zorg

Over ons

0
Happy Clients
0 +
Behandelingen
0
Locaties
Welkom

Leuk dat je ons hebt weten te vinden!

Logo-handen-NHL-01
Logo-NVHT

4Hands Handtherapie is in 2022 opgericht door handtherapeuten Peter Nellissen en Donny Vranken. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in de handtherapie hebben wij besloten onze eigen praktijk te starten.

De specialisatie handtherapie in de ergotherapie is noodzakelijk om de kwaliteit van de zorg zo hoog mogelijk te houden. Wij richten ons uitsluitend op de behandeling van de hand, pols en elleboog. U wordt behandeld volgens de nieuwste en meest effectieve methoden en richtlijnen afgestemd op u als patiënt (maatwerk).

Beiden staan wij geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Paramedici. Wij zijn aangesloten bij het Netwerk Handtherapeuten Limburg. Ook zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Handtherapie. Er is directe samenwerking met medisch specialisten en huisartsen. Als u door hen naar ons bent verwezen zorgen de korte lijnen ervoor dat wij over de juiste informatie beschikken om de behandeling optimaal te starten en te laten verlopen. 

AGB code praktijk: 88051945
KVK nummer: 84162392

Peter Nellissen
Handtherapeut & Ergotherapeut

Ik ben Peter Nellissen en sinds 2017 afgestudeerd aan de opleiding ergotherapie in Heerlen. Sinds medio 2017 ben ik begonnen met het behandelen van mensen met handproblematiek. In 2018 ben ik verhuisd naar Nieuw-Zeeland waar ik een klein jaar heb gewoond en ook in de handtherapie heb gewerkt. In 2019 heb ik toch besloten om terug te komen naar Nederland en ben ik hier weer aan de slag gegaan in de handtherapie. Voor de opleiding ergotherapie heb ik ook 2 jaar fysiotherapie gestudeerd en dit komt goed van pas tijdens de behandeling van handproblemen.

De hand heeft mij vanaf het begin dat ik er mee werk gefascineerd. De hand is een van de meest complexe gewrichten in het lichaam en er zijn veel verschillende manieren van behandelen. De antwoorden zijn niet altijd meteen duidelijk bij de handproblemen, wat soms voor een leuke uitdaging zorgt.

Tijdens de behandeling probeer ik elke patiënt duidelijk uit te leggen wat het probleem is en hoe de behandeling eruit ziet om een zo goed mogelijke oplossing te bieden zodat mensen weer zo optimaal mogelijk kunnen functioneren in hun dagelijkse leven.

Donny Vranken
Handtherapeut & Ergotherapeut

Ik ben Donny Vranken en in 2019 afgestudeerd als ergotherapeut aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. Ik ben meteen gestart als handtherapeut en kindertherapeut. Al snel heb ik de keuze gemaakt om mij volledig te focussen op de handtherapie.

Mijn interesse in de handtherapie is gegroeid, omdat onze handen een belangrijk aspect in het dagelijks leven zijn. Daarbij haal ik veel voldoening uit het resultaat dat er bereikt wordt tijdens de behandelingen. De hand is een veelzijdig en belangrijk onderdeel van ons lichaam en een uitdaging om te onderzoeken en te behandelen. Dit geeft mij extra motivatie om u als patiënt zo goed mogelijk te helpen.

Iedere patiënt is uniek en vraagt om een individuele aanpak. Ik richt me op de specifieke klachten en bepaal het behandelplan in overleg met de patiënt.